Förbättra prestationsförmågan med kreatin

Det finns gott om hjälpmedel som du kan använda för att prestera bättre, både vad gäller kondition och styrka. Kreatin är något som finns i små mängder i diverse matprodukter såsom fisk och rött kött. Det finns mängder av studier som visar på de många fördelar som kreatin faktiskt har.

Om du väljer att blanda i kreatin i din shake varje dag kommer du snabbt märka att din uthållighet blir bättre. De där sista tunga repsen i varje set kommer att gå betydligt enklare med kreatin i kroppen. Du får dock räkna med att du kommer gå upp ett par kilo eftersom kreatin binder vatten i musklerna.

Alla märken är inte lika bra

Om du ska köpa kreatin behöver du se till så att det är 100 % kreatin utan tillsatser eftersom det fungerar bäst. Kolla in recensioner och inhämta mer information om märket du vill köpa innan du gör ditt val.

Vill du inhandla kosttillskott för att förbättra dina prestationer på gymmet ska du först och främst kolla på nätet. Kreatin kan köpas på nätet hos en mängd olika sidor. Det brukar vara en billig produkt eftersom det är lätt och billigt att framställa för producenterna.