Hitta din träningsform

Fysisk utmattning kan göra underverk med hela vår kropp. Att få ta ut sig riktigt och känna att man gjort något är något som är bra för oss. Då vi har allt mer stillasittande arbeten så gäller det att vi hittar den träningsform som passar oss bäst och får fysiska aktiviteter under veckorna. Hur du ska hitta din träningsform är väldigt individuellt och vi ger dig några tips.

För det första så ska det vara någon form av träning där du känner glädje. Så klart så kan vissa dagar vara tyngre än andra men om grunden är att du tycker det är roligt så blir det hela så mycket enklare. Se till att köpa dig träningskläder anpassade för den träningsform du valt. Här kan det också vara viktigt att känna sig bekväm i det man har på sig för att trivas med sin träning. Om du börjar med yoga så gäller det att har kläder som gör dig smidig och som du trivs i.

Är löpning något som du känner att du trivs med så är ju skor det allra viktigaste men också att du har funktionella kläder anpassade för löpning. Om man utför sin träning utomhus så är ju vädret det som de flesta gångerna bestämmer vilka träningskläder som åker på. Det kanske är lite kyligare ute och då behöver man fler lager som gör att man inte fryser. Det är viktigt att både hitta den träningsform man trivs med men också de träningskläder man använder sig av.